Суми Інформ

Заарештовано викрадача посилок на Київщині, подробиці справи:

Заарештовано викрадача посилок на Київщині, подробиці справи:
232084 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Обухів Київської області оперативно-слідча служба затримала крадія чужих посилок з кількох поштоматів даної місцевості. Кількість викрадених чоловіком поштових відправлень становила 15 штук.

 

Спершу до одного з відділень поліції даної території надійшло повідомлення про крадіжку майна з поштових скриньок від кур’єра відповідної служби доставляння. Він сповістив працівників правоохоронних органів, що з поштоматів якимось чином зникли посилки. Поліцейські провели ряд слідчих операцій, опитували місцевих жителів, дивилися камери спостереження, тобто робили все можливе, щоб знайти викрадача. І ось нарешті було визначено особу крадія, ним виявився чоловік віком 33 роки, житель міста Обухів. В ході розслідування було встановлено, що правопорушник замовляв певну кількість товарів не дуже великого розміру з різних інтернет-магазинів та обирав функцію оплати вже після отримання. При чому він користувався різними прізвищами для цих всіх поштових відправлень. Їх доставляли відразу ж в поштомати поряд з будинком чоловіка. І тоді крадій спеціально шкодив посилкові скриньки за допомогою лома і цупив вміст посилок.

 

Наразі відомо, що за фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження відповідно до статті 185 (частина 3) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді затримання під вартою терміном 3 до 6 років.

 

Звичайно, в сучасному світі, наповненому роботою, турботами про дітей та близьких людей, швидкому ритму життя й частих пробок нам інколи не вистачає часу на поїздки в певні місця, наприклад до пошти. Тому на поміч нам приходять модернізовані, зручні поштомати, які зазвичай мають зручне розташування та економлять час своїм клієнтам. Проте не завжди вони відзначаються особливою безпекою, адже існують люди, які бажають поцупити чуже майно більш менш легким способом. І цей випадок саме про це. Отже, ми закликаємо вас бути обережнішими та обачнішими, наприклад досить дорогі посилки краще замовляти на поштові відділення та забирати звідти ж, щоб уникнути їх викрадення.

Мої відео