Суми Інформ

Російське вторгнення в Україну : Харківська поліція протягом минулої доби відреагувала на понад 1300 повідомлень громадян

Російське вторгнення в Україну : Харківська поліція протягом минулої доби відреагувала на понад 1300 повідомлень громадян
409592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Харківська поліція протягом минулої доби відреагувала на понад 1300 повідомлень громадян 

Основні зусилля правоохоронців спрямовані на підтримку громадського порядку, стабілізацію криміногенної ситуації в області, надання всебічної допомоги населенню та оперативне вирішення безпекових питань. 

?Триває надання щоденної адресної гуманітарної допомоги громадянам, які мешкають в житлових кварталах міста та територіальних громадах області, гуманітарні вантажі доставляються до місць укриття людей від постійних обстрілів, в тому числі на станції харківського метрополітену, до соціальних закладів. 

?З початку вторгнення російських військ на Харківщині поліція затримала 146 зловмисників. Для перевірки можливої причетності до співпраці з ворогом до територіальних підрозділів поліції доставлено 37 осіб. 

?Загалом минулої доби працівники поліції забезпечили оперативне реагування на 1306 повідомлень про злочини та правопорушення.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео