Суми Інформ

Чекає на шосту судимість - за жорстоке побиття однієї людини та вбивство іншої судитимуть рецидивіста

Чекає на шосту судимість - за жорстоке побиття однієї людини та вбивство іншої судитимуть рецидивіста
416466 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Бахмутської окружної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканця смт. Миронівський Бахмутського району, який обвинувачується в умисному вбивстві та заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 2 січня 2022 року 34-річний чоловік, 5-разово судимий за крадіжки, розбійний напад, незаконні дії з наркотиками та спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості, перебував в гостях у своєї подруги, де також був присутній інший її знайомий.
Під час спілкування новий гість пригадав 49-річному опоненту колишні образи та у ході виниклої сварки вдарив кривдника рукою по обличчю та декілька разів - ногами по тулубу.
Крім того, 18 лютого 2022 року обвинувачений, будучи напідпитку, приревнував ще одного знайомого до своєї співмешканки та завдав йому ударів по голові кулаком і дерев’яним стільцем, після чого також сильно побив ногами. Від отримання черепно-мозкової травми, множинних переломів ребер з пошкодженням легені та печінки 37-річний потерпілий помер на місці.
На вирок суду обвинувачений чекає під вартою – за санкцією статті йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
Мої відео