Суми Інформ

Шестеро мирних людей загинули, троє зазнали поранень

Шестеро мирних людей загинули, троє зазнали поранень
305129 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 15 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 23-24 травня 2022 року військовослужбовці армії рф завдали артилерійських та авіаударів по Краматорському, Бахмутському, Покровському та Волноваського районах Донеччини.
Зокрема, зафіксовано прильоти ворожих снарядів по с. Зоря, смт Нью-Йорк та м. Залізне м. Торецька, смт Велика Новосілка, м. Вугледар, м. Бахмут, селах Райгородок, Сидорове, Адамівка, Бердичі, Орлівка, Ласточкіне, Хромове, смт. Луганське.
На території зруйнованих домогосподарств 6 мирних мешканців загинули та 3 зазнали тяжких поранень. Один з житлових будинків згорів повністю разом із гаражем.
Крім того, уламками ворожого залізяччя пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, складські приміщення підприємств, газопровід у приватному секторі та ще один християнський скит. Потужними вибуховими хвилями порушено цілісність господарських та інших споруд.
Мої відео