Суми Інформ

Найчастіше громадяни зверталися до БЕБ з питань працевлаштування

Найчастіше громадяни зверталися до БЕБ з питань працевлаштування
362984 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Бюро економічної безпеки України проаналізувало результати роботи зі зверненнями громадян за 9 місяців поточного року.

За цей період надійшло 447 звернень від громадян з різних куточків України. З них безпосередньо від громадян - 347. Інші - 78 від органів влади, ще 17 - від установ та організацій. Інші -5.

Найчастіше до БЕБ громадяни зверталися з м. Києва, Івано-Франківської, Полтавської, Харківської та Київської областей.

Найбільше звернень отриманих від громадян стосувалися працевлаштування в БЕБ. Це свідчить про неабиякий інтерес до роботи нового державного органу в Україні. Зокрема, запитували про вимоги щодо працевлаштування та умови конкурсу.

Також громадяни інформували про факти, які потребують перевірки установ та підприємств, про можливе ухилення від сплати податків та зборів в особливо великих розмірах та порушення норм податкового законодавства. Наприклад, про виявлені випадки незаконної роботи гральних автоматів.

Значна кількість, отриманих БЕБ звернень стосувалася майна компаній, які мають російських засновників або російський капітал.

У зв’язку з карантинними обмеженнями прийом громадян не проводився.

Загалом за 2022 рік БЕБ отримало 838 звернень громадян.

Нагадаємо, що оскільки карантинні заходи продовжено, звернення громадян Бюро економічної безпеки України приймає на електронну пошту:  [email protected] та [email protected] або за телефоном: (044)236-13-97.

 

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки, звернення
Мої відео