Суми Інформ

ТУ БЕБ в Одеській області викрило підприємство, яке ухилялося від сплати обов’язкових платежів на понад 13 млн грн

ТУ БЕБ в Одеській області викрило підприємство, яке ухилялося від сплати обов’язкових платежів на понад 13 млн грн
416214 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення за фактом порушення податкового законодавства.

Службові особи підприємства, яке займається виробництвом харчових продуктів, під час здійснення імпортних операцій у вересні 2022 року внесли у митні декларації завідомо неправдиві відомості. Такі дії вказаних осіб призвели до несплати до державного бюджету обов’язкових платежів в особливо великих розмірах на загальну суму – 13 649 461 грн.

Зазначене порушення, що кваліфікується за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України, підтверджується повідомленнями Одеської митниці про порушення митних правил.

Досудове розслідування кримінального провадження за ознаками правопорушення ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) здійснюється детективами ТУ БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки,податки
Мої відео