Суми Інформ

Ігоря Мізраха до смерті закатували у СІЗО

Ігоря Мізраха до смерті закатували у СІЗО
301510 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі він у критичному стані в реанімації, - практично без шансів на виживання

 Громадського діяча, політтехнолога Ігоря Мізраха, якого звинувачують у рейдерстві, жорстоко побили в СІЗО минулої суботи, 22 липня. Про це повідомила його дружина Марина Корнієнко-Мізрах, яка зараз знаходиться у лікарні.

Побиття було скоєне на вулиці під час прогулянки ув'язненими. Зібрана адвокатами інформація дозволяє зробити висновки про застосовані до підсудного методи катування.

З неділі Ігор Мізрах неодноразово звертався з проханням по медичну допомогу, але не отримував її. В середу Ігорю Аркадійовичу стало ще гірше, і його доправили в медсанчастину СІЗО. І тільки сьогодні вночі Мізраха транспортували до лікарні «швидкої допомоги» по вулиці Братиславській, 3.

Слідчий надав дозвіл дружині знаходитися біля чоловіка, а от керівництво СІЗО не допускає Марину Корнієнко-Мізрах у реанімацію.

В СІЗО підсудному відбили внутрішні органи, пішло загальне нагноєння організму. У нього перитоніт в складній формі.

Як уточнює Марина Корнієнко-Мізрах, чоловіка прооперували, і він зараз в критичному стані у реанімації під штучним апаратом дихання. Лікарі констатують, що в нього дуже невеликі шанси вижити.

За словами дружини Мізраха, протягом березня-квітня у нього вимагали гроші та погрожували вбити. Невідомі також погрожували родині та дітям Мізраха.

В матеріалах справи є документи, які підтверджують, що суддям, прокурорам та слідчим було відомо, що за станом здоров’я Мізрах не міг знаходитися у СІЗО та мав цілодобово перебувати під наглядом лікарів.

Знаходячись у СІЗО, Мізрах не отримував належного медичного обслуговування.

Адвокати Ігоря Мізраха наразі готують заяву про злочин до правоохоронних органів та нададуть усі докази застосування до їх підзахисного тортур.

Номер телефона дружини Ігоря Мізраха Марини:

0991945765

 

Теги: Ігор Мізрах
Мої відео