Суми Інформ

Перед судом постане домашній насильник, який під час сварки вбив колишню співмешканку (ФОТО)

Перед судом постане домашній насильник, який під час сварки вбив колишню співмешканку (ФОТО)
365447 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурори Краматорської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 13 листопада 2023 року чоловік вліз до квартири колишньої співмешканки через балкон, розташований на 4 поверсі житлового будинку. Зустрітись з жінкою у звичайний спосіб йому не вдавалось, оскільки після сварки з побиттям потерпіла від домашнього насильства перестала пускати його додому.
 
 
Між колишніми співмешканцями знову виник конфлікт, під час якого розгніваний гість розбив у квартирі вікна. 21 листопада під приводом зробити заміри, щоб їх полагодити, він знову навідався за цією адресою і також влаштував сварку. Обвинувачений схопив жінку руками за шию і почав душити, а коли вона перестала подавати ознаки життя, переніс її до ванної кімнати, поклав у ванну й пішов з квартири. Після вбивства він вживав спиртні напої вдома у свого товариша.
 
       
 
Через декілька днів тіло вбитої виявили правоохоронці. У 40-річної жертви домашнього тирану залишилось двоє дітей, в тому числі неповнолітня донька.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео