Суми Інформ

Новинки від Кабміну: нові обличчя у Верховній Раді

Новинки від Кабміну: нові обличчя у Верховній Раді
52698 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 липня відбулося засідання Кабінету міністрів у Верховній Раді, де було оголошено про нових шістьох заступників міністрів. Власне новоспеченими заступниками є: Свириденко Юлія, Новікова Ірина, Кизима Микола, Селецький Артур та інші. Таку новину оголосив на сторінці у соцмережах представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан.


На черговому засіданні у Верховній Раді Кабмін заявив про призначення на посади заступників міністрів нових обличь. Ними виявилися: Кизима Микола (заступник Міністра освіти і науки України), Свириденко Юлія (заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства), Селецький Артур (заступник Міністра освіти і науки України), Новікова Ірина (заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства), Сеніка Дмитро (заступник Міністра закордонних справ України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації) та Лавров Віталій (заступник Міністра молоді і спорту з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації).


Також на засіданні ВР було оголошено про призначення Глазкова Андрія – заступником голови Державної служби морського та річкового транспорту України, Звягінцева Сергія – головою Державної служби морського та річкового транспорту України, Коршука Сергія – першим заступником голови Державної авіаційної служби України.

Теги: Верховна Рада,Кабмін,Інформаційне агентство,УКРАЇНА ІНФОРМ, новини України, новини України і світу
Автор: News Ukraine
Мої відео