Суми Інформ

Черкаські податківці продовжують боротьбу з незаконним обігом підакцизних товарів

Черкаські податківці продовжують боротьбу з незаконним обігом підакцизних товарів
387302 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне управління ДПС у Черкаській області продовжує активну боротьбу з незаконним обігом підакцизних товарів.

Так, працівниками управління податкового аудиту ГУ ДПС у Черкаській області під час проведення контрольно – перевірочних заходів на території м. Черкаси із залученням працівників Національної поліції України виявлено незаконну діяльність господарських об’єктів, на  яких здійснювався продаж фальсифікованих підакцизних товарів.

У ході проведення контрольно – перевірочних заходів, співробітниками податкової виявлено алкогольні напої та тютюнові вироби без марок акцизного податку, продаж яких здійснювався без застосування реєстраторів розрахункових операцій та відповідних облікових документів.

За результатами такої незаконної діяльності на суб’єктів господарювання складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 164 та ч. 1 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, вилучено алкогольні напої та тютюнові вироби. До порушників будуть застосовані штрафні (фінансові) санкції, відповідно до вимог чинного законодавства.

 «Податкова не припиняє боротьбу з тіньовим ринком нелегального продажу підакцизних товарів. Детінізація ринку підакцизних товарів є одним із головних викликів для податкової служби – наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід.

Мої відео