Суми Інформ

Український бізнес під час епідемії COVID-19

Український бізнес під час епідемії COVID-19
31008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Деякі громадяни не вдоволенні роботою мера міста Києва Віталія Кличка. Сергій Доротич громадський діяч, економіст, кандидат наук з державного управління, своїми власними силами з колегами розробив проєкт концепції спрощенної системи оподаткування, обліку та звітності і підходів контролю діяльності фізичних осіб – підприємців, яка буте презентована через кілька днів. Позиція #Save ФОП наступна: збереження спрощеної системи оподаткування, обліку, звітності та проти касових апаратів.
ФОП із різних міст пропонують 14 квітня 2021 зустрітися у місті Києві під КМДА, провести мітинг під назвою «ПРАВО на Працю! Бізнес має працювати». Підприємцям та бізнесу остогидло сидіти без роботи. Про настання несприятливих наслідків, ми попереджали від 2017 року Доротич Сергій – «Кличко, доведе місто і київських підприємців до краху. «Хрустальний» міст на фоні вбитих доріг і розваленої системи охорони здоров'я столиці є красномовним свідченням того, що столиця в занепаді. Про втрату каштанів, зелених насаджень, парків і скверів, про втрату історичної спадщини, хаотичну забудову бетонними хмарочосами, затори, відсутність місць для паркування можна написати багато. Однозначно одне - Київ знищується в угоду тим, хто розглядає столицю тільки, як місце для отримання у злочинний спосіб надприбутків для себе і для утримання своїх родин і сімей, які вже давно живуть за кордоном».

Нагадуємо Кличко: подає пропозиції введення загальнонаціонального локдауну де Шмигаль заявляє, що мер Київської міської державної адміністрації «піариться», перевищює свої можливості просить скласти повноваження та піти у відставку.

Суперечки посадовців один «кричить», вводимо зальнонаціональний локдаун інші він не буде продовжений.
На брифінгу у Кличка 12 квітня 2021 року,Борис Гриль лікар - анестезіолог медичного центру «РАМАТ АВІВ» (Тель – Авів, Ізраїль ), нагадує про тривожну ситуацію не тільки в Києві та в інших містах. Багато людей просто не дотируются правил. Не вдягають маски - навіть у публічних місцях і гуляють без нагальних потреб натовпами. Влаштовують вечірки, їдуть відпочивати в інші міста. Так само, як і з інших регіонах України багато людей приїжджають до Києва погуляти. Спеціалісти та інфекціоністи попереджають про широку ймовірність подальшого стрімкого розповсюдження хвороби. Постійна міграція населення, яке недотримується обмежувальних правил та масово не вакцинується, на жаль, можуть продовжуватись смерті.

Мої відео