Суми Інформ

Директору приватного підприємства повідомлено про підозру у привласненні майже 290 000 грн бюджетних коштів

Директору приватного підприємства повідомлено про підозру у привласненні майже 290 000 грн бюджетних коштів
63684 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури 53-річному директору одного із приватних підприємств повідомлено про підозру у заволодінні коштами місцевого бюджету шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у великому розмірі та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2018 року директор приватного підприємства уклав договір із Шахівською сільською радою Донецької області щодо капітального ремонту покрівлі будинку культури на загальну суму понад 1,3 млн грн.

Проте, підрядник не виконав обумовлені проектною документацією роботи у повному обсязі та, з метою заволодіння бюджетними коштами, склав відповідний документ, до якого вніс неправдиві відомості.

Внаслідок протиправних дій підозрюваного, на рахунки приватного підприємства безпідставно перераховано майже 290 тис грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео