Суми Інформ

Анджей Дуда: «єдиною надією на перемогу України у війні з Росією – це продовження підтримки з боку США»

Анджей Дуда: «єдиною надією на перемогу України у війні з Росією – це продовження підтримки з боку США»
304076 ПЕРЕГЛЯДІВ

Єдина можливість перемогти Україні у протистоянні з Російською Федерацією - це продовження підтримки від Сполучених Штатів Америки. Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда у інтерв'ю Fox News, як повідомляє видання TrueUA.

Лідер Польщі підкреслив, що додаткове фінансування для України від американського Конгресу є єдиною надією на перемогу країни у війні з Росією. Він також переконаний, що це є ефективним способом уникнути розгортання великої війни та залучення американських військових.

«Якщо Російська Федерація виграє цей конфлікт і нападе на іншу країну, це може призвести до ризику нової великої війни в Європі. Таким чином, тільки Сполучені Штати можуть допомогти уникнути такого сценарію, надаючи підтримку Україні», - додав Дуда.

Слід відзначити, що аналітичний центр Інститут вивчення війни продовжує вважати західну допомогу Україні вирішальною, оскільки неспроможність України стримати російську армію може відкрити можливість для російських військ просунутися на захід України вздовж кордону з країнами НАТО, що, ймовірно, поставить перед НАТО складні виклики та нові оборонні завдання.

Раніше Bild повідомляв, що Збройні сили Німеччини готуються до можливої гібридної атаки Російської Федерації на східний фланг НАТО, що може відбутися у лютому цього року.

Мої відео