Суми Інформ

Майбутня кандидатка в мери Сум від «Слуги народу» вважає, що люди недооцінюють проведені реформи

Майбутня кандидатка в мери Сум від «Слуги народу» вважає, що люди недооцінюють проведені реформи
29549 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народна депутатка від «Слуги народу» Тетяна Рябуха пояснює падіння рейтингів партії непопулярністю важливих реформ. Також вона заявила про плани представляти партію «Слуга Народу» на виборах міського голови Сум.
Народна депутатка від фракції «Слуги народу» Тетяна Рябуха в інтерв’ю виданню «Цензор.Нет» заявила, що падіння рейтингу партії пов’язане із тим, що не усі реформи, які провела партія, - популярні. Також вона додала, що опозиційні партії ведуть проти слуг народу інформаційну війну, а поправковий спам під час голосування за закони про ринок землі та гральний бізнес з боку ОПЗЖ та деяких депутатів «Слуги народу» також похитнув позиції партії.
У той же час депутатка вважає, що зняття депутатської недоторканності та активна робота парламенту восени є головними здобутками партії у цьому скликанні Верховної Ради. Пізніше ще додала як позитивний приклад відставку уряду Олексія Гончарука. А головним недоліком роботи вважає недосвідченість депутатів та погане їх орієнтування у регламентних процедурах.
Також Рябуха заявила, що «свідомо подала свою кандидатуру на посаду мера Сум», проте ще чекає партійного з’їзду для остаточного затвердження. Утім, вона вже отримала підтримку обласного осередку партії.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Тетяна Рябуха,місцеві вибори
Автор: News Ukraine
Мої відео