Суми Інформ

НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ТУРНІР «ЧЕМЕРОВЕЧЧИНА-АГРО»

НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ТУРНІР «ЧЕМЕРОВЕЧЧИНА-АГРО»
379780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наприкінці грудня у містечку Чемерівці, що на Хмельниччині, відбувся перший  відкритий Всеукраїнський турнір з боксу «Чемеровеччина-Агро», учасниками якого стали понад 200 боксерів з 10 областей України. 

Організаторами  турніру виступили Федерація боксу Хмельницької області на чолі з членом виконавчого комітету ФБУ Андрієм Чумаковим та Чемеровецька федерація боксу, яку очолює Руслан Мельничук – людина, яка, власне, і започаткувала бокс у Чемерівцях.

«Ми зробили цими днями дуже важливу справу. Понад двісті юних спортсменів отримали оригінальні призи наших змагань напередодні Новорічно-Різдвяних свят і, сподіваюся, це надало всім нашим учасникам справжнього святково-новорічного настрою, - сказав президент Чемеровецької федерації боксу Руслан Мельничук. – Наразі будемо докладати максимум зусиль для того, щоби зробити цей турнір традиційним, щорічним. Щоби Чемеровеччина зайняла своє місце на боксерській карті України».

Проведення цього турніру стало можливим завдяки зусиллям партнерів змагань і Чемеровецької федерації боксу, а також селищного голови Чемерівців Олександром Собанем. Відомо, що Чемеровеччина – це аграрний край, і саме тому аграрії регіону вирішили спільно сприяти розвитку і популяризації боксу в Чемерівцях.

На змаганнях працювали досвідчені судді на чолі з Іваном Матвійчуком і технічним делегатом ФБУ Дмитром Лазаревим, а суддею-інформатором на турнірі «Чемеровеччина-Агро» відпрацював один із найдосвідченіших в Україні у цій галузі фахівець Альберт Комарі-молодший з міста Чернівці.

Источник

Теги: Хмельниччина,Хмельницкий,Украина,Спорт, спортивные новости, спортивні новини,новости,новини,Бокс,Президент Федерации бокса Украины,Федерація боксу ,Федерация бокса,новости бокса,Федерация бокса Украины,новини боксу,ЧЕМЕРОВЕЧЧИНА-АГРО,Чемеровеччина-Агро,Україна,Всеукраїнський турнір з боксу «Чемеровеччина-Агро»,Всеукраїнський турнір з боксу Чемеровеччина-Агро,ФБУ,Хмельницька область,Хмельницький,Федерація боксу,Федерація боксу України,Чемеровецька федерація боксу Руслан Мельничук,Чемеровецька федерація боксу Мельничук,Руслан Мельничук,Мельничук,Олександр Собань,Собань,Іван Матвійчук,Матвійчук,Дмитро Лазарев,Лазарев
Автор: admin.sportcomua
Мої відео