Суми Інформ

Михайло Мудрик мучився один тайм, а його команда – два. АПЛ. Челсі – Фулхем 0:0

Михайло Мудрик мучився один тайм, а його команда – два. АПЛ. Челсі – Фулхем 0:0
365202 ПЕРЕГЛЯДІВ

З перших хвилин Поттер часто розставляє футболістів у рамках схеми 4-2-3-1. Однак цього разу головне питання стосувалося не так вибору тактики, як кадрового наповнення розстановки. Грем втілив у життя мрію любителів футбольних симуляторів і поставив у старт не лише 100-мільйонного Мудрика та 120-мільйонного Фернандеса, а й Хакіма Зієша, переїзд якого до Парижа зірвався в останні секунди зимового трансферного вікна.

Склад "Фулхема" читався, як і установка на матч від Марку Сілви. Повернувся Мітрович, а разом із ним і регулярні подачі до штрафного майданчика суперника із флангів. Мотався за двох на своєму краю екс-гравець "Шахтаря" та "Челсі" Вілліан, бразилець явно був мотивований.

Перший тайм "дачники" провели, в міру своїх можливостей, організовано. Єдиний реальний шанс забити до перерви у "Фулхема" виник, коли Маунт обрізався у центрі поля, м'яч вчасно доставили на Перейру, а Кепа потягнув його небезпечний удар у кут.

А що "Челсі"? Господарі перекочували м'яч, намагалися атакувати як по флангах, так і по центру. Усі моменти команди Поттера у першій половині зустрічі запоров Хавертц. Спочатку Фернандес запустив у прорив Маунта, Мейсон ідеально прострілив повз двох захисників гостей, а німець зарядив м'яч у небо. Потім Кай успішно поштовхався із опонентами і знову не влучив у ворота. А ще Зієш чарівно закинув снаряд на 29-го номера, а той, перекидаючи Лено, поцілив у штангу.

Вас, звичайно, цікавить, як зіграв Мудрик. На жаль, українець провів на полі лише один тайм, у перерві Поттер вирішив замінити Михайла. Важливо, що сам Грем поки що постійно повторює на прес-конференціях про необхідність плавно нарощувати темп для вінгера.

Ні, Мудрік не провалився, але не вибухав, не ризикував, як це було на "Енфілді". Він встиг невдало зіграти у стінку із Маунтом, віддати в офсайд на Хавертца, в якому Кай буквально прописався. Михайло не стояв на місці, не чекав м'яча у ноги – він відкривався, забігав під передачі, щоправда, сьогоднішньому вкрай статичному "Челсі" від цього все одно. До того ж склалося враження, що й Кукурелья слабко допомагав Мудрику на фланзі, Марк регулярно перестраховувався та шукав прості рішення.

Усю другу 45-хвилинку Поттер намагався вплинути на гру "Челсі" за допомогою тактичних перестановок та виходів футболістів з лави. Мудрика замінив Мадуеке – Нонні кілька разів спалахнув, втім, контрасту із Михайлом англієць не видав. Замість не до кінця готового Джеймса і втомленого Зієша вийшли перевірені Аспілікуета і Стерлінг відповідно. Рахім дозволив Мадуеке піти на улюблений правий край, але сам на лівому нічого не привніс. А ось Давид Датро Фофана, який з'явився замість Маунта, зайняв місце Хавертца і змусив Кая опуститись грати плеймейкера.

Проте моменти "Челсі" після перерви важко назвати наслідками якогось системного підходу. Удар Фернандеса по дузі та залп Галлахера поруч зі штангою вийшли небезпечними, безумовно, проте їх постріли стали підсумками виграних підбирань, не більше. А ось справді чудовий шанс упустив Фофана. Давид Датро прийняв складний вертикальний пас від того ж таки Галлахера, прокинув м'яч повз Лено, прибрав на замаху захисника, але Рим постелився вздовж лінії та в останню секунду виніс снаряд із воріт.

"Фулхем" повністю влаштовувало завзяття та володіння "Челсі", команда Сілви грала на контратаках і мала свої можливості відзначитися. Вілліан продовжив встигати і в атаці, і в обороні; його партнери водночас не соромилися діяти жорстко, щоб максимально гальмувати господарів. В одному з епізодів Мітрович побачив, що Кепа вийшов далеко з воріт, і спробував закинути сферу за спину іспанцеві, але Аррісабалага встиг зреагувати на парашут від серба.

Низовий матч читався, ми писали про це в анонсі. "Фулхем" заслужив на свій заліковий пункт, "Челсі" та його новачки продовжать пошуки себе.

АПЛ, 22-й тур

Стадіон: "Стемфорд Бридж" (Лондон)

Головний суддя: Стюарт Атвелл (Англія)

"Челсі" – "Фулхем" 0:0

"Челсі": Аррісабалага – Джеймс (Аспілікуета, 60), Сілва, Бадіашиль, Кукурелья (Чілвелл, 84) – Фернандес, Галлахер – Зієш (Стерлінг, 60), Маунт (Д. Д. Фофана, 75), Мудрик (Мадуеке, 46) – Хавертц

"Фулхем": Лено – Тете, Діоп, Рим, Робінсон – Рід (Керні, 90+1), Пальїнья – Декордова-Рід (Соломон, 75), Перейра (Кюрзава, 90+4), Вілліан (Вілсон, 75) – Мітрович (Вінісіус, 90+1)

Попередження: Галлахер (64) – Пальїнья (22), Перейра (51), Декордова-Рід (67), Вілсон (90+3)

Джерело

Теги: Англійська Прем'єр-ліга ,АПЛ,Футбол,Новости,Новини, новости футбола, новини футболу, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Чемпіонат Англії,Чемпіонат,Фулгем (Лондон) ,Фулгем,Челсі (Лондон),Челсі, АПЛ ,Марку Сілва ,Грем Поттер ,Михайло Мудрик,Мудрик,Михайло Мудрик Вікіпедія,Мудрик Вікіпедія,Фернандес,Енцо Фернандес,Аррісабалага,Джеймс ,Аспілікуета, Сілва, Бадіашиль, Кукурелья, Чілвелл, Фернандес, Галлахер, Зієш, Стерлінг, Маунт, Мудрик, Мадуеке, Хавертц,Лено, Тете, Діоп, Рим, Робінсон, Рід, Керні, Пальїнья, Декордова-Рід, Соломон, Перейра, Кюрзава, Вілліан, Вілсон, Мітрович, Вінісіус,Галлахер ,Пальїнья ,Декордова-Рід
Автор: admin.sportcomua
Мої відео