Суми Інформ

26.07.2022 року пройшли міжнародні змагання серед молодих спортсменів України, Греції та Кіпру з дзюдо! 

26.07.2022 року пройшли міжнародні змагання серед молодих спортсменів України, Греції та Кіпру з дзюдо! 
430443 ПЕРЕГЛЯДІВ

За спільної взаємодії та співпраці Відділення НОК України та Фонд “Майбутнє – дітям” 26.07.2022 року пройшли міжнародні змагання серед молодих спортсменів України, Греції та Кіпру з дзюдо! 

Урочисте відкриття турніру з дзюдо «Олімпійські мрії 2022» яке відбулося в місті Лутракі (Греція) в Молодіжному спортивно-тренувальному центрі Sport Camp за підтримки компанії Sport Village та волонтерської організації Кіпру Kepaky, що підтримує українських переселенців на острові та спонсорує кіпріотську делегацію для участі у турнірі.

Змагання відвідали почесні гості: президент Федерації дзюдо Греції, представники Відділення НОК України, представники федерації дзюдо Кіпру, Фонду «Майбутнє – дітям», представники муніципалітету та видатні спортсмени.

Даний захід міжнародного масштабу було організовано завдяки 2-місячному навчально-тренувальному табіру у Греції для дітей з постраждалих регіонів України, зокрема міст Гостомель, Ірпінь та Буча.

Слід висловити подяку за особисту підтримку мецената Анатолія Бойко та благодійного фонду «Майбутнє – дітям» за розвиток та підтримку Олімпійського руху.

Теги: #нок,#співпраця ,#благодійний фонд ,#змагання,#спорт,#дзюдо
Мої відео