Суми Інформ

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка і Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка підписали угоду про співпрацю

Полтавський національний педагогічний університет імені  В. Г.  Короленка і Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка підписали угоду про співпрацю
384331 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 грудня 2021 р. Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка і Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка підписали Угоду про співпрацю.

У складі делегації від ПНПУ імені В. Г. Короленка були проректор з наукової роботи професор Василь Фазан, начальниця відділу кадрів Інна Важеніна, начальник навчально-методичного відділу Дмитро Лобода та фахівчиня з інформаційних технологій доцентка Любов Хоменко.

Підписантами від кожної зі сторін були проректор з наукової роботи ПНПУ імені В. Г. Короленка професор Василь Фазан і ректор Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка професор Олександр Курок.

Угода про співпрацю між закладами вищої освіти передбачає розробку та проведення заходів на основі академічних, наукових, рекламних та освітніх потреб. Партнери можуть організовувати спільні наукові, навчальні та методичні заходи. Також сторони домовилися про обмін науково-педагогічними, педагогічними працівниками з метою підготовки кадрів, стажування і підвищення кваліфікації. Договір передбачає проведення наукових консультацій і захист дисертаційних робіт в обох закладах.

Заклади вищої освіти реалізовуватимуть студентську академічну мобільність (для бакалаврів, магістрів та аспірантів). Наукова співпраця передбачає обмін інформацією навчального спрямування, матеріалами, публікаціями, підручниками, проведення літніх програм, організацію спільних дослідницьких програм, конференцій, семінарів і симпозіумів, підготовку публікацій з використанням поліграфічної бази обох сторін, організацію інших академічних обмінів, що будуть актуальними для обох закладів.

Про будь-які навчальні програми, які будуть розроблені в результаті цієї Угоди, сторони домовлятимуться окремо. Це впливатиме на визначення відповідальності за якість навчання, підтримку та підбір персоналу.

Мої відео