Суми Інформ

Ректорка Марина Гриньова провела робочу нараду

Ректорка Марина Гриньова провела робочу нараду
306892 ПЕРЕГЛЯДІВ

17 серпня 2023 р. ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова запросила на робочу зустріч проректорів, деканів факультетів, комендантів гуртожитків та студентське самоврядування університету, щоб обговорити особливості поселення вступників у гуртожитки та організацію навчального процесу у 2023–2024 н.р.

Марина Вікторівна повідомила, що сьогодні актуалізувалося питання поселення студентів у гуртожитки: «З 1 вересня  навчальний процес розпочинається в офлайн-форматі. Вже зараз ми маємо значну нестачу кімнат для поселення наших вступників, а вступна кампанія триває. У зв’язку з цим прошу комендантів подати списки сторонніх осіб, які проживають у гуртожитках, щоб детально вивчити ситуацію та знайти ефективне рішення».

Також ректорка звернулася до голови Студентської ради університету Віталіни Сагайдак з проханням створити студентську комісію, яка проведе позапланову перевірку матеріально-технічних умов проживання студентів та санітарного стану їхніх кімнат. «Саме на основі звіту студентського самоврядування можна розробити план дій щодо покращення умов проживання», – наголосила Марина Вікторівна.

Під час зустрічі також обговорили питання облаштування бомбосховищ в університеті. «Бомбосховища обов’язково мають бути у легкому доступі та добре обладнані, щоб навчальний процес здійснювався безперервно, а головне – безпечно. Ми плануємо закупити сучасні комп’ютери, які будуть встановлені саме в бомбосховищах», – поінформувала ректорка університету.

Проректор з інфраструктурного розвитку та ресурсного забезпечення Віктор Дудник повідомив, що зараз відбувається ремонт покрівлі гуртожитків №1 і №3.

«Колосальна робота була проведена з ремонту спортивного залу університету. Наш колектив переконаний, що така модернізація спортивного середовища покращить якість тренувань, підвищить їхню ефективність та стимулюватиме інтерес студентів до фізичної активності», – зазначив декан факультету фізичного виховання та спорту Павло Хоменко.

«Полтавський педагогічний – відкритий, креативний, патріотичний, конкурентоспроможний, соціально відповідальний. Маємо і далі працювати над тим, щоб всі учасники освітнього процесу працювали в комфортних і безпечних умовах», – резюмувала Марина Вікторівна.

Мої відео