Суми Інформ

У Полтавському педагогічному університеті завершився тиждень волейболу

У Полтавському педагогічному університеті завершився тиждень волейболу
302391 ПЕРЕГЛЯДІВ

19-21 вересня 2023 р. на факультеті фізичного виховання та спорту Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулися змагання з волейболу серед студентів факультетів університету.

Першого ігрового дня змагалися чотири команди факультету фізичного виховання та спорту: ФВ–11, ФК–14, а також «Збірна ІІ курсу» і «Збірна ІV курсу». Родзинкою змагань було те, що на майданчику в кожній команді повинна була грати щонайменше одна дівчина.

У наполегливій боротьбі, боровшись до останнього м’яча,  у змаганнях ІІІ місце посіла команда студентів «Збірна ІV курсу», ІІ місце – «Збірна ІІ курсу», І місце виборола команда групи ФВ-11.

Другого ігрового дня змагались збірні факультетів ПНПУ імені В. Г. Короленка. Так, на волейбольному майданчику зустрілись команди факультету природничих наук та менеджменту, факультету педагогічної і мистецької освіти, факультету філології та журналістики, факультету технологій та дизайну, а також представники факультету історії та географії, факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки.

Всі команди показали спортивний характер,  за результатами змагань місця розподілилися таким чином: – ІІІ місце посіла команда факультету природничих наук та менеджменту, а у фінальному поєдинку за 1 місце у змаганнях боролися збірна команда факультету історії та географії проти факультету філології та журналістики. У запеклій боротьбі перемогу здобула збірна команда факультету історії та географії з рахунком 2:0.

Третього ігрового дня на волейбольному майданчику зустрілись три команди: «Збірна ФФВ та спорту», «Збірна факультетів ПНПУ імені В. Г. Короленка» та «Збірна викладачів ПНПУ імені В. Г. Короленка».

Команда «Збірна факультетів ПНПУ імені В. Г. Короленка» посіла ІІІ місце, «Збірна ФФВ та спорту» – ІІ місце, «Збірна викладачів ПНПУ імені В. Г. Короленка» здобула впевнену перемогу і посіла І місце.

В організації, проведенні та суддівстві змагань з волейболу активну участь брали студенти факультету фізичного виховання та спорту: Віталій Дзямка, Владислав Божко, Ілля Криницький, Зоряна Бут, Любов Заколодяжна, Євгенія Стеценко, Анастасія Габель, Надія Гупало, Евген Мяло та студентка факультету історії та георгафії Марія Головань.

Висловлюємо вдячність за ініціативність і активну участь у спортивному житті Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка!

Вітаємо переможців, дякуємо всім причетним до волейбольної феєрії, бажаємо нових спортивних звершень як на спортивній, так і на науковій ниві!

Мої відео