Суми Інформ

Відбувся всеукраїнський тур «Левів на джипі» на честь створення YouTube каналу

Відбувся всеукраїнський тур «Левів на джипі» на честь створення YouTube каналу
393186 ПЕРЕГЛЯДІВ

YouTube канал «Леви на джипі» існує вже 4 роки за цей час хлопці слати однією з найвідоміших комедійних команд України, створили безліч форматів, що та полюбились їхнім глядачам та почали займатись благодійністю, допомагаючи ЗСУ боронити Україну.

Виступ «Левів на джипі» у Києві пройшов надзвичайно вдало. Подія пройшла у Жовтневому палаці та зібрала повний зал глядачів.

Їхні дотепні жарти та цікаве спілкування з аудиторією створили приємну та інтерактивну атмосферу. З самого початку було очевидно, що на весь Жовтневий палац чекає незабутній вечір.

Під час виступу «Леви» влаштували довгоочікуваний інтерактив з глядачами, а саме зіграли з глядачами в «Клуб дилетантів», інтелектувально-інтуіційне шоу, яке є одним з найрейтинговіших на їхньому YouTube каналі. Учасником клубу дилетантів став глядач з залу, що безпосередньо під час виступу «задонатив» 40 тисяч гривень в благодійний фонд «Левів на джипі».

«Левів на джипі» показують своїм прикладом, що навіть під час війни можна позитивно проводити час разом з допомогою наших героїчних ЗСУ.

Талановиті «леви» від початку і до кінця шоу тримало увагу публіки. Завдяки своєму унікальному стилю та дотепним жартам, коміки дійсно продемонстрували свою виняткову комедійну майстерність в черговий раз.

 

 

Мої відео