Суми Інформ

Missis Grand Beauty 2020

Missis Grand Beauty 2020
179520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Missis Grand Beuaty 2020 - напередодні нового року 22 грудня у ресторані «Чайхона Gold» о 17:00, що можна знайти за адресою Велика Васильківська 1-3/2 в ТРК Arena City, відбудеться грандіозний вечір краси та успіху. Без перебільшень – це буде захід Всеукраїнського масштабу, класу VIP - Missis Grand Beuaty 2020.

Столиця в очікуванні успішних, красивих і неймовірно шикарних учасниць, що неодмінно запалять серця кожного свідка цього феєричного заходу.

Missis Grand Beuaty 2020 – здивує новою концепцією, що не зустрічався українським дівчатам


Кожна учасниця має показати не тільки свою зовнішню красу, а й духовну. Велику вагу у виборі переможниці будуть мати такі риси як: харизма, унікальність, багатогранність думок та особистості. В обов’язковому порядку, кожна дівчина розкриє свої кращі сторони, проявить свою освіченість та активну життєву позицію, поділиться своїми поглядами на майбутнє. Королеви України продемонструють нам свою палку енергію, карколомні посмішки, витончені фігури. Виняткові сукні, неперевершені макіяжі та зачіски – все в одному флаконі: тотальна краса та насолода для очей.
Красуні також будуть розповідати по секрети, що допомогли кожній з них дійти до такого рівня, виховати в собі таку самодисципліну. Кожен гість буде мати можливість познайомитися з дівчатами та поспілкуватися на цікаві теми. Також, на них чекає програма, що не дасть жодному засумувати ні на хвилину. Організатори обіцяють, що концертна програма вразить усіх наповал, а ще можна очікувати на сюрприз, ніхто не знає, хто буде виступати, що інтригує увагу.
Особливе місце у програмі конкурсу Missis Grand Beuaty 2020 займе демонстрація колекції українських дизайнерів. Для кожної дівчини підібрали максимально влучні луки, що підкреслять унікальність та витонченість кожної.
Подивитися на це зберуться чимало гостей. Провести час за переглядом такого приголомшливого заходу зберуться зірки естради й шоу-бізнесу успішні бізнесмени та відомі політичні діячі. Багато людей мріють попасти на таке видовище, але за офіційними даними вхід буде обмежений, кількість місць — строго регламентована, опинитися там вдасться лише за запрошенням, щоб надати заходу ще більшого ажіотажу та підігріти інтерес ЗМІ до івенту.


Missis Grand Beuaty 2020 у ЗМІ


Національні канали, абсолютно усі глянцеві журнали, блогери та інші медійні особистості завітають, щоб особисто освітити таке масштабне і таке видовищне шоу. Прямі ефіри, стріми, мільйони сторі в інтраграм – ви зможете простежити за цим дійством на усіх платформах. Такий захід має освітлюватися якомога гучніше, щоб своїм прикладом задавати планку та показувати на увесь світ, яка краса є в України. Не дарма він буде мати назву: «Національний парад Успіху і Краси», про такі досягнення повинні знати, як у нашій країні, та і за її межами, звісно.
Ти молода, красива, з активною життєвою позицією, в тебе є, що показати та чим поділитися на усю країну? Тобі набридло роками досягати 1000 підписників в Інстаграм? Можливо, ти мрієш про популярність, впізнаванність та гроші? Або твоєю дитячою мрією було стати моделлю? Це шанс, який ти не маєш права втратити. Цей конкурс допоможете саме тобі заявити про себе не тільки в Україні, але й за її межами. Гарний досвід та можливість отримати багато нових знайомств, що надалі зможуть допомогти тобі побудувати кар’єру мрії. Missis Grand Beuaty 2020 - це твій зірковий час — покажи себе.

Теги: Missis Grand Beauty 2020
Мої відео