Суми Інформ

Цигарки, нецензурна лексика: або коротко про сучасну молодь

Цигарки, нецензурна лексика: або коротко про сучасну молодь
114317 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Нікополі на автобусній зупинці троє підлітків на вигляд 10-13 років палили цигарки на лавочці, розкидали шкарлупу від насіння, нецензурно висловлювалися, а на зауваження від перехожих агресивно себе поводили.

Про це місцеві кореспонденти дізналися із інформації у Фейсбук.

За наявною інформацією ще раніше, в місті Покров, що на Дніпропетровщині, нещодавно встановили нові лавки та сидіння на місцевому стадіоні “Авангард”. Та, на жаль, невідомі зіпсували там приблизно 10 таких сидінь.

В коментарях під дописом зібралось багато думок. Люди довго сперечалися, висловлювали свої міркування щодо цього та хто міг стати винуватцем у зіпсованому майні, а от деякі з них навіть наводили конкретні приклади.


Так, в коментарях одна дівчина поділилась прикладом того як поводить себе сучасна молодь. Вона детально розповіла про те, що 14 грудня їхала з Нікополя до Покрову. Поки очікувала автобус на зупинці, то звернула свою увагу на трьох підлітків які сиділи там. На вигляд їм було 10-13 років. Ні шкарлупа, яку вони кидали собі під ноги, ні зауваження від інших людей зовсім не змушувало задуматись їх над своєю поведінкою. Тому, вони і надалі продовжували сміливо палили цигарки, голосно й нецензурно висловлювались, вести себе неналежним чином як на вулиці, так і в автобусі.

Дівчина також говорить про те, що одна з жінок, яка все таки наважилась зробити зауваження малечі, у відповідь один з підлітків прокричав, що у нього своє життя і він робитиме так, як сам хоче. Тому, дівчина, в свою чергу, навіть не стала намагатись щось робити із цим, бо не бачила сенсу. І додала, що зіпсовані лавки на стадіоні “Авангард”, про які йшлося раніше, це спокійно може бути діло рук цих же хлопців.

Тож, у коментарях під дописом вона прикріпила 3 фото, на яких добре помітно поведінку хлопців з метою аби батьки могли розгледіти своє чадо.


Теги: підлітки
Мої відео