Суми Інформ

Міжнародний інститут розвитку та економічного зростання провів конференцію з питань кліматичного фінансування

Міжнародний інститут розвитку та економічного зростання провів конференцію з питань кліматичного фінансування
4621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Глобальний інститут економічного зростання (GGGI) та Програма ООН зі скорочення викидів, пов'язаних із знелісненням та деградацією лісів (UN-REDD) провели дискусії з питань кліматичного фінансування під час Кліматичної конференції. Конференція зі зміни клімату у Глазго триває до 12 листопада 2021 року.

Щоб допомогти країнам у реалізації Національно визначених вкладів (НВК) у діяльність у галузі клімату, GGGI на КС 26 збирає членів та партнерів за такими темами, як: ціноутворення на вуглець та ринкові механізми; підходи до кліматично розумного відновлення COVID-19; цілі НВК та створення зелених робочих місць; цілі та стратегії з досягнення нульового рівня викидів; інноваційне та стійке фінансування; ґендерна та соціальна інтеграція в діяльність у галузі клімату.

 

26-ту сесію Конференції сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (РКЗК ООН) було відкладено на рік через COVID-19. У кулуарах переговорів проводяться заходи, що служать для запуску ініціатив та публікацій, обміну думками з тем, що обговорюються під час основних засідань, та введення нових питань та учасників у процес зміни клімату.

Мої відео