Суми Інформ

Аби мандрувати світом, чоловік з Полтавщини віддав двійнятам 110 тисяч гривень

Аби мандрувати світом, чоловік з Полтавщини віддав двійнятам 110 тисяч гривень
201836 ПЕРЕГЛЯДІВ

Відсутність CОVID-сертифікату про вакцинацію чи ПЛР-тесту – не єдина причина, через яку можна отримати відмову у перетині кордону. Заборгованість по аліментах – топ-підстава, котра не дозволить батькам-неплатникам безтурботно мандрувати. Так і на Полтавщині чоловіку, який заборгував двійнятам 110 тисяч гривень, відмовили у праві виїзду за межі України.

 

Через небажання громадянина добровільно сплачувати дітям аліментні кошти, державні виконавці Новосанжарського відділу ДВС Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) застосували відносно неплатника примусові заходи. Зокрема його обмежили у праві користування зброєю, полювання, керування транспортними засобами, а також у праві виїзду за кордон.

 

Чоловік, який регулярно виїжджав за межі країни у справах, аби без перепон й надалі подорожувати, сплатив 110 тисяч гривень аліментів. Варто зазначити, що зазначена сума увібрала в себе не тільки суму заборгованості – майже 92 тисячі гривень, а й штраф за тривалу несплату дитячих коштів, розмір якого склав 18 тисяч гривень.

 

До речі, з початку 2021 року державні виконавці забезпечили стягнення аліментів на користь дітей Новосанжарської громади у розмірі 6,7 мільйона гривень.

Мої відео