Суми Інформ

Як отримати безоплатну правову допомогу телефоном: вийшов новий соціальний ролик

360974 ПЕРЕГЛЯДІВ

Система безоплатної правової допомоги випустила соціальний відеоролик із закликом звертатися по правову допомогу до контакт-центру за номером 0 800 213 103.

Зателефонувати на номер 0 800 213 103 — це простий та зручний спосіб отримати безоплатну правову допомогу, особливо для тих людей, котрі не мають змоги відвідати бюро або скористатися інтернетом.

Юристи, що працюють у контакт-центрі системи БПД, роз’яснять:

  • Як відновити втрачені документи
  • Як виплачується пенсія та соціальна допомога
  • Як отримати компенсацію за оренду житла
  • або проконсультують з будь-яких інших правових питань.

Дзвінки на номер 0 800 213 103 безкоштовні з мобільних та стаціонарних телефонів.

Відеоролик транслюватиметься на інформаційних вуличних відеоекранах, у соцмережах, на телебаченні тощо.

Створення ролика та запуск рекламної кампанії для його поширення у соціальних мережах виконано за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Запрошуємо медіа, урядові та неурядові установи й організації долучитися до поширення соціального ролика про контакт-центр системи БПД. Завантажити для поширення

Довідково. Від початку повномасштабного вторгнення росії посилена команда юристів-консультантів системи БПД щодня опрацьовує телефонні звернення і надає правову допомогу. З 24 лютого фахівці контакт-центру прийняли понад 45 тисяч дзвінків, це приблизно 700 дзвінків щодня. Детальніше про роботу контакт-центру можна дізнатися з матеріалу «Контакт-центр системи БПД: найоперативніша правова підтримка під час війни».

Мої відео