Суми Інформ

НАРОЩЕННЯ БОЙОВИХ СПРОМОЖНОСТЕЙ

НАРОЩЕННЯ БОЙОВИХ СПРОМОЖНОСТЕЙ
358411 ПЕРЕГЛЯДІВ
У районі відповідальності Командування Об’єднаних Сил Збройних Сил України тривають заходи бойової підготовки підрозділів Сил територіальної оборони, що виконують завдання на Північному напрямку.
Зокрема, задля психологічної стійкості та готовності військовослужбовців діяти в різних умовах і видах бою відпрацьовується обкатка бронетехнікою.
Під час тренувань військові короткими перебіжками ховаються в окоп, пропускають над собою бойову машину, після чого вражають ручною кумулятивною гранатою силовий відсік танка. Далі – автоматною чергою знищують екіпаж броньованої машини.
Як зазначив командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, таке практичне заняття є важливим елементом індивідуальної підготовки військовослужбовців.
– Проходячи обкатку танком, у військовослужбовців загартовується витримка, зростає самоконтроль і дисциплінованість. Крім цього у них формується неабияка впевненість у власних силах та зброї, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Варто зазначити, що під час тренувань українські оборонці також проходять вишкіл з тактичної медицини, вчаться працювати з картами, набувають навичок із вогневої та інженерної підготовки.
− Такі навчання дуже важливі, адже вони сприяють не лише здобуттю нових умінь, але й підвищенню обороноздатності й згуртованості особового складу. Усі військовослужбовці працюють як одна команда, намагаючись при цьому стати набагато сильнішими й вмотивованішими задля протистояння ворогу на захисті рідної країни, − підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

 

Мої відео