Суми Інформ

Баззер юніора "Атланти" залишив ні з чим "Чикаго Буллз": момент дня в НБА

Баззер юніора "Атланти" залишив ні з чим "Чикаго Буллз": момент дня в НБА
354174 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хіт-парад найвидовищніших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив легкий форвард "Атланти Гокс" Ей Джей Гріффін.

">

 

19-річний уродженець Техасу вирвав перемогу для "Атланти" на останніх секундах. Він у безнадійній ситуації володіння Джонсоном на "дузі" класно відкрився під щитом, отримав передачу партнера та в повітрі встиг переправити м'яч у кошик. Фінальна сирена прозвучала паралельно.

Завдяки цій перемозі (123:122) "Атланта" закріпилася у зоні плей-офф Східної конференції НБА. Натомість "Буллз" ідуть на 11-й сходинці та наразі не проходять у когорту обраних.

Сам Гріффін провів на паркеті 40 хвилин. За цей час він встиг набрати 17 очок, зробив 2 підбирання і віддав 2 передачі. Найрезультативнішим у матчі став оборонець "Чикаго" Дерозан із дабл-даблом (34 пункти, 13 підбирань).

Хто такий Ей Джей Гріффін

16-й номер драфту НБА-2022, на студентському рівні виступав за "Дюк Блю Девілз". Мав пропозиції з Кентуккі та Вілланови.

У Літній лізі цьогоріч двічі посидів на лаві запасних. У рамках асоціації дебютував 6 жовтня проти "Мілуокі" (без результативних дій). У другому матчі проти "Бакс" через два дні набрав 13 очок.

Наразі найрезультативніший поєдинок у кар'єрі Гріффін провів проти "Мілуокі" 8 листопада (24 пункти, 4 підбирання). Середні цифри американця в регулярному чемпіонаті – 10 очок, 2 підбирання, 1 передача, 1.1 перехоплення за 20,7 хвилин на паркеті.

Джерело

Теги: Баззер,Баззер юніора,Вирішальні два пункти Ей Джея Гріффіна,Ей Джей Гріффін,Ей Джей Гріффін Вікіпедія,Баскетбол,Спорт,Новости спорта,Новини спорту,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,Чикаго Буллз,НБА,Національна баскетбольна асоціація,легкий форвард "Атланти Гокс" Ей Джей Гріффін,форвард "Атланти Гокс" Ей Джей Гріффін,Атланта Гокс Ей Джей Гріффін,Атланта Гокс ,НБА-2022,Дюк Блю Девілз,Мілуокі
Автор: admin.sportcomua
Мої відео