Суми Інформ

Залишив жінку та дітей: Святослав Вакарчук розповів про свої пріоритети, та їхній план дій

Залишив жінку та дітей: Святослав Вакарчук розповів про свої пріоритети, та їхній план дій
383141 ПЕРЕГЛЯДІВ

Влітку 2021 року Вакарчуку приписували роман з співачкою Христиною Соловій після того, як він повідомив про розлучення зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, з якою був у шлюбі 20 років. Згодом стало відомо, що в співака на світ з'явився син, від продюсерки Євгенії Яцути. Незабаром Вакарчук став батьком вдруге, Євгенія народина дівчинку, і  подружжя тепер має двох маленьких дітей. 

Що розповідає про два розриви шлюбу співак Вакарчук?

Перший розрив шлюбу співак зовсім не хотів афішувати, але для прихильників написав невеличкий допис, в якому зазначив те, що про особисте життя він рідко говорить на публіку. Але саме якраз в  дописі йому вдалося розповісти, що після 20 років подружнього життя з Лялею їхні дороги розійшлися. Причину розриву не сказав, але підкреслив, що це залишається особистою справою між ним та його колишньою дружиною.

Другй шлюб у Вакарчука довго не протримався. Артист розповідає, що саме війна внесла корективи в його життя, і він обрав подорожувати Україною. Зірка вважає, що саме зараз він правильно будує свої пріоритети, не приховуючи ніяких подробиць про розрив з Євгенією .Святослав прокоментував ситуацію таким чином: сім'я це надзвичайно важливо, але я тут насамперед заради своєї сім'ї. Наданий момент він обрав боротьбу за незалежність України, тому що хоче щоб саме його діти росли у розвинутій та благополучній державі.

Також Святослав Вакарчук зазначив, що нового роману йому приписувати не потрібно, оскільки розлучився він саме через те, що хоче їздити на фронт в Україні, та допомагати військовим боротися за мир та спокій.

Мої відео