Суми Інформ

115 бригада ЗСУ: наші військові надійно захищають Україну від російських загарбників

115 бригада ЗСУ: наші військові надійно захищають Україну від російських загарбників
181518 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком війни росії проти України, значна увага приділяється подвигам українським військовим. Це абсолютно правильно, адже саме від їхньої роботи зараз залежить наше майбутнє та існування України як незалежної держави. 115-а бригада ЗСУ – один з найбільш героїчних підрозділів нашої армії. Бійці бригади з самого початку захищали наші території на сході, продовжують вони воювати на східних рубежах, не даючи росіянам просуватися далі.

Героїзм та професіоналізм 115-ї бригади ЗСУ – приклад для усього світу

115-а бригада ЗСУ утворилася як підрозділ, який об’єднав у собі професійних військових, досвідчене командування, що боронило нашу державу ще з 2014 року, і добровольців. Якась кількість добровольців раніше майже не тримали зброю у руках або мали невеликий досвід військової справи. Тож їм довелося з нуля опановувати мистецтво поводження з гвинтівками, тепловізорами, вчитися правильно використовувати і носити військову амуніцію та здобувати навички риття окопів.

Усі нові бійці навчилися бути справжніми військовими. Перебуваючи на сході України, їм доводиться укріплювати бліндажі чи виконувати інші обов’язки під обстрілами і в оточенні росіян. Та оскільки це був єдиний спосіб вижити і виконати своє призначення, вони точно виконували накази керівництва. На професійність командування не скаржилися, адже розуміли, що коли треба залишатись на позиціях, а коли наступати, досвідчені офіцери знали краще. І зараз бійці розповідають про абсолютну довіру воїнів один до одного та до свого командування, а також про винятковий професіоналізм всередині армії.

Очікування і прогнози військовослужбовців 115-ї бригади ЗСУ

Загальна ситуація на фронті складна і напружена. Це викликано численною перевагою ворога, а також великою кількістю зброї, яку він має і використовує проти українців. Так, рашистів більше, і їх мають за гарматне м'ясо, однак за силою духу і мотивацією наші бійці, однозначно без сумнівів, переважають. Адже вони точно знають, за що боряться, а наших воїнів підтримує увесь світ, волонтери також працюють без відпочинку на користь фронту.

Що стосується технологічного оснащення, у 115-й бригади є достатньо озброєння та військової амуніції для того, щоб ефективно боротися з ворогом. Вони отримують сучасні тепловізори, гвинтівки з високою точністю, оптичні приціли та інше. Все, чим володіє Міністерство оборони та що постачається нашими закордонними партнерами чи закуповується волонтерами, отримують бійці 115-ї бригади. Немає проблем з постачанням харчування та медикаментів. Військовим регулярно надсилають все необхідне, тож вони можуть турбуватися лише про те, як швидше перемогти ворога.

Попри те, що військові стратегії і тактики зберігаються у таємниці, громадяни України знають про подвиги воїнів 115 бригади достатньо, аби відчувати захоплення і вдячність. Своєю чергою наші захисники звертаються до усіх громадян України і говорять про те, що скоро війна закінчиться нашою перемогою. Звісно, вони дуже сумують за своїми близькими, сім’ями, рідними місцями, однак обіцяють якнайшвидше повернутися одразу після перемоги. Адже незалежно від роти чи батальйону, хлопці у ЗСУ роблять все можливе, аби прогнати кривавих рашистів з нашої землі і повернути на неї мир і безпеку.

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео