Суми Інформ

Ворог посилює адміністративний тиск на цивільне населення тимчасово окупованих територій - Ганна Маляр

Ворог посилює адміністративний тиск на цивільне населення тимчасово окупованих територій - Ганна Маляр
325713 ПЕРЕГЛЯДІВ

?Ворог посилює адміністративний тиск на цивільне населення тимчасово окупованих територій - Ганна Маляр

? Заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр:

? З метою дестабілізації гуманітарної ситуації та примусу місцевих мешканців до так званої добровільної евакуації в глибину території рф, російські окупаційні війська здійснюють обстріли приватних осель та дачних поселень на околицях міст поблизу лінії фронту. 

▪️Також представниками російських окупаційних адміністрацій проведено перепис місцевого населення для виявлення наявності ☝️родичів на території рф та складання планів примусової евакуації. При цьому, мешканці, у яких відсутні родичі, будуть відправлятися до так званих “центрів біженців”.

▪️Крім того, з метою створення позитивної пропагандистської картинки нібито швидкої інтеграції тимчасово окупованих територій України до рф окупанти звітують про активне набуття місцевими мешканцями громадянства країни-агресора. 

▪️Для пришвидшення процесу насильницької “паспортизації” ворог інформує, що з початку 2023 року отримання послуг або здійснення будь-яких операцій у так званих «державних установах» буде можливе лише за наявності паспорта громадянина рф.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео