Суми Інформ

НБА дискваліфікувала гравця після того, як той наступив на суперника

НБА дискваліфікувала гравця після того, як той наступив на суперника
229718 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національна баскетбольна асоціація (НБА) оголосила, що форвард "Голден Стейт" Дреймонд Грін дискваліфікований на третій матч серії плей-оф.

Про це ліга повідомила на офіційному сайті.

Гравець пропустить матч першого раунду проти Сакраменто без збереження заробітної плати.

Грін отримав таке покарання за те, що наступив на груди лежачому Домантасу Сабонісу під час другої гри серії (106:114). Сабоніс, лежачи на паркеті, схопив Дреймонда за ногу, а той вирішив звільнитися, наступивши на суперника.

У результаті судді після перегляду повтору дали Сабонісу неспортивний фол першого ступеня, а Гріну – неспортивний фол другого ступеня, який рівнозначний видаленню з майданчика.

Дреймонд Грін пропустить третій матч серії, який відбудеться у ніч проти п'ятниці, 21 квітня. На цей час "Кінгз" ведуть у протистоянні 2-0, а серія переїжджає на домашню арену "Уорріорз".

Джерело

Теги: Голден Стэйт,Національна баскетбольна асоціація (НБА),Національна баскетбольна асоціація ,баскетбольна асоціація ,НБА,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Сакраменто ,Дреймонд Грін,Дреймонд Грін Вікіпедія,Домантас Сабоніс,Домантас Сабоніс Вікіпедія,Сабоніс,Сабоніс Вікіпедія,Уорріорз,Кінгз
Автор: admin.sportcomua
Мої відео