Суми Інформ

Черкаські податківці виявили 16 нелегальних працівників у сфері міжнародних перевезень

Черкаські податківці виявили 16 нелегальних працівників у сфері міжнародних перевезень
393406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Попри те, що більшість роботодавців дотримуються норм як податкового так трудового законодавства, все ж серед них ще є певна кількість, яка намагається  використовувати «тіньові» трудові ресурси.

Так, під час проведення контрольно-перевірочних заходів у сфері міжнародних пасажирських перевезень працівниками управління податкового аудиту ГУ ДПС у Черкаській області виявлено нелегальну працю 16 осіб.

Крім того, перевіркою виявлено й інші порушення, зокрема податківцям не було видано розрахунковий документ, що засвідчує проведення розрахункової операції.

За результатами перевірки до суб'єкта господарювання буде застосовано відповідні штрафні (фінансові) санкції, передбачені чинним законодавством.

         ГУ ДПС у Черкаській області вкотре наголошує, що легальна праця є важливою складовою економічного розвитку країни. Вона забезпечує надійне соціальне забезпечення працівників, гарантує дотримання їхніх прав та інтересів. Тому закликаємо роботодавців дотримувалися норм як трудового законодавства, так і податкового законодавства.

Мої відео