Суми Інформ

У Маріуполі поліцейські притягують до кримінальної відповідальності наркодилера

81345 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місцевого мешканця співробітники управління протидії наркозлочинності та детективи виявили та вилучили 175 згортків з наркотиками. Чоловік зізнався у намірів подальшому збути наркоречовини. Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.
Під час перевірки отриманої оперативної інформації правоохоронці у чоловіка, 1979 року народження, виявили 175 згортків з наркотичною та психотропною речовинами – PVP, курильною сумішшю та канабісом. Він пояснив, що мав намір збути виявлене наркозалежним громадянам.
Також у ході оперативних заходів вдома у правопорушника було проведено огляд, у результаті якого виявлено та вилучено свідчення його протиправної діяльності – чорнові записи, 5 банківських карток та 12 стартових пакетів різних операторів мобільного зв’язку – ідентифікаторів електронних гаманців.
Наразі під процесуальним керівництвом обласної прокуратури тривають слідчі дії. З’ясовується причетність фігуранта до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через мережу Інтернет.
Чоловіку інкримінують правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Донецької області

Мої відео