Суми Інформ

Поліцейські Кам’янського повернули батькам зниклих з дитмайданчику синів

Поліцейські Кам’янського повернули батькам зниклих з дитмайданчику синів
61551 ПЕРЕГЛЯДІВ

За словами дорослих, діти, віком 4 та 6 років, ввечері 26 липня гуляли під їх наглядом на майданчику у дворі будинку, а вже за хвилину десь зникли. Протягом години батьки самостійно шукали хлопчаків, проте безуспішно. О 21 годині вони звернулися за допомогою до поліцейських.

Як йдеться у повідомленні пресслужби Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області, отримавши прикмети дітей, правоохоронці відпрацювали прилеглу територію, дитячі майданчики, сквери та парки. Вже через пів години вони знайшли дітей та повернули їх рідним. На щастя, з юними мандрівниками нічого поганого не сталося.

Втім, батьків хлопчиків притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція вкотре нагадує батькам та офіційним представникам: не залишайте дітей без нагляду, дбайте про їх безпеку та роз'яснюйте правила безпечної поведінки. У разі зникнення дітей — негайно звертайтеся до поліції.

Теги: діти,зникли,Кам'янське,поліцейські,розшукали,повернули
Мої відео