Суми Інформ

У Павлоградському районі через займання трави згоріли дачні будинки

У Павлоградському районі через займання трави згоріли дачні будинки
21342 ПЕРЕГЛЯДІВ

На території дачного кооперативу «Хімік» вогнем знищено дві нежитлові споруди. До того ж, вигоріла трава на території майже 3 гектари, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Повідомлення про те, що на вулиці Героїв України міста Павлоград горить суха трава та нежитлові дачні будиночки, надійшла до Служби порятунку 7 вересня вдень.
«По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогнем повністю охоплені два одноповерхові нежитлові дачні будинки, розташовані на території дачного кооперативу «Хімік». Також горить суха трава та існує загроза будиночкам та допоміжним спорудам», — повідомляють у ДСНС.

П`ятеро рятувальників майже годину боролися з вогнем, але врятувати дачні будинки не вдалося. На щастя, постраждалих чи загиблих під час пожежі немає.

Рятувальники вкотре звертають увагу, що спекотна погода призводить до підвищення класу пожежної небезпеки. У зв’язку з цим продовжується небезпека виникнення пожеж в екосистемах, на присадибних ділянках та в лісі.
За минулу добу на території Дніпропетровської області в природних екосистемах виникла 51 пожежа на загальній площі 49 га. Найпоширеніші пожежі в екосистемах — це трав’яні підпали. У більшості випадків причиною загорянь є людський фактор.



Теги: пожежа,займання,ДСНС
Мої відео