Суми Інформ

Успіх в шоу-бізнесі та секрети стрункості: говоримо про телеведучу Лесю Нікітюк

Успіх в шоу-бізнесі та секрети стрункості: говоримо про телеведучу Лесю Нікітюк
31764 ПЕРЕГЛЯДІВ

Леся Нікітюк - українська актриса і телеведуча, яка захоплює своїх фанатів простотою, легкістю подачі інформації, гумором, талантом та харизмою. Леся не боїться експериментувати, пробувати щось нове, неординарне. Стрибки з банджі в Макао і жива кобра на вечерю у Пхукеті - це не кінець її можливостей. Леся Нікітюк зараз не просто леді з Хмельницьку, а затребувана та освічена телеведуча. Завдяки своєму таланту вона гідно займає п'єдестал серед інших зірок шоу-бізнесу та ніжиться у променях слави, яку сама здобула нелегкою працею.
Народилася майбутня зірка 19 жовтня 1987 року у місті Хмельницьку в родині робітників ВАТ "Укрелектроапарат" Івана та Катерини Нікітюк. З дитинства Леся захоплювалася спортом, відвідувала гуртки та навчалася у школі зі спортивним ухилом. В школі над дівчинкою часто глузували та ображали. Адже Леся була високою, а гардероб тільки що й складався зі спортивних костюмів, рюкзаків та восьми пар кросівок.
Після закінчення школи, Леся Нікітюк навчалася у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, де успішно отримала диплом магістра за фахом "Вихователь дошкільних установ". Вибір професії не був омріяним. Але через фінансове становище сім'ї, дівчина не могла собі дозволити платне навчання, потрібно було вступити неодмінно на бюджет. Під час навчання в педагогічному інституті, Леся була учасницею студентського КВК "Торнадо Люкс". Їхня команда виступала навіть на концертах та святкових заходах. Саме участь у КВК зробила Лесю відомою. Мініатюра під назвою "Галя, я в маршрутці"зібрала понад п'ять мільйонів переглядів на Youtube. Згодом популярний студентський ролик привів Лесю Нікітюк та її подругу Ольгу Панасенко до українського шоумена та земляка Дяді Жори. Уже у 2009 році дівчата дебютували у гумористичній телепрограмі "Бігуді-шоу". Ця знакова подія остаточно переконала Лесю стати телеведучою, а не пов'язувати життя з педагогічним фахом.
2011 року Леся з тією ж подругою завітали на проект "Розсміши коміка". Їхній гумор припав до смаку суддям. Вони вигравали тричі: 10 тис.грн, 50 тис.грн, 20 тис.грн. Після такого двері шоу-бізнесу почали відкриватися легше.
2012 року Леся Нікітюк вирішила переїхати в столицю. Спочатку працювала промоутером, офіціанткою, асистентом у "Пекельній кухні". Деякий час майбутній телезірці вдавалося обіймати посаду реквізитора пісенного шоу "Голос країни" і в результаті ще більше занурюватися в шоу-бізнес. Того ж року позитивну Лесю запрошують пройти кастинг і замість Жанни Бадоєвої стати ведучою програми "Орел і решка". Це і стає початком слави телеведучої.
Амплуа тревел-ведучої стало абсолютно новим для дівчини. Адже вона навіть ніколи не була за кордоном. Проте, за час "Орла і решки" Леся встигла здійснити 465 перельотів та відвідати 80 країн, спробувати на смак землю, тарантулів на грилі й жуків-плавунців, використати шість паспортів і стати найзатребуванішою телеведучою країни.
У 2013 році, паралельно із тревел-шоу, виходить нова програма "Леся здєся". І Нікітюк з легкість стає її ведучою. Дівчина відвідує світські вечори, модні покази та ставить зірок шоу-бізнесу у глухі кути своїми каверзними запитаннями.
У 2016 році відбулася прем'єра ще однієї пізнавально-розважальної програми за участю зірки "Навколо М". Її формат став буквально розривом шаблонів. Тут Леся відвідує різні країни, знайомиться з чоловіками і ходить на побачення. Таким чином дівчина вивчає звичаї, характери, національні особливості щодо стосунків чоловіка та жінки в різних куточках світу. А от вже у 2018 році, через заборону перетинати кордон нашої країни росіянці Катерині Варнаві, на посаду телеведучої програми "Хто зверху" запрошують Лесю Нікітюк. Судячи з рейтингів, які б'ють рекорди всіх сезонів, рішення було правильним.
Того ж таки 2018 року розпочався шостий сезон танцювального конкурсу "Танці з зірками", до якого запросили й Лесю. Її партнером став дворазовий чемпіон світу та чемпіон Туреччини зі спортивно-бальних танців Максим Єжов. До проекту дівчина не мала танцювального досвіду, а в дитинстві займалася плаванням. Але це теж свого роду був виклик зірці, з яким вона справилася чудово.
Ще одне неординарне шоу за участю білявки - "Хто проти блондинок". Головна мета проекту — довести, що справжні блондинки точно не схожі на героїнь старих анекдотів. Леся підтримує та вболіває за 50 блондинок, а зірок проекту ставить у курйозні ситуації.
Красива та струнка ведуча стежить за своїм здоров'ям. Після перших сезонів програми "Орел і решка" Леся схудла на 10 кг, обмеживши у своєму раціоні смажену, копчену їжу. Кожен ранок зірка починає із зарядки або медитації та двох склянок теплої води з лимонним соком. Секрет стрункості — відвідування залу та плавання.
Окрім модельної зовнішності, дівчина з Хмельницьку має ще одну особливість — неперевершене почуття гумору, яким приголомшує мільйонів фанатів та зачаровує фоловерів.

Мої відео