Суми Інформ

У Дніпрі готуються повернути 15-гривневий тариф на паркування

У Дніпрі готуються повернути 15-гривневий тариф на паркування
62744 ПЕРЕГЛЯДІВ

Діятиме він у центральній частині міста, яка обмежена вул. Курчатова, пл. Вокзальною, вул. Привокзальною, вул. Пастера, просп. Дмитра Яворницького, вул. Шмідта, вул. Андрія Фабра, вул. Старокозацькою, вул. Гоголя, вул. Воскресенською, вул. Князя Володимира Великого, ул. Ламаною, узв. Крутогорним, пл. Успенською, вул. Якова Самарського, вул. Барикадною, вул. Сімферопольською. Про це йдеться у рішенні виконкому Дніпровської міськради, яке планують ухвалити.

Згідно з рішенням про затвердження тарифів на паркування у місті встановлюються три паркувальні зони, для яких діє різна погодинна оплата. Так, у центральній частині міста вона становитиме 15 грн за годину. У другій зоні, що визначена межами першої зони та обмежена вул. Щепкіна, просп. Сергія Нігояна, просп. Пушкіна, вул. Святослава Хороброго, вул. Чернишевського, вул. Писаржевського, вул. Феодосіївською, просп. Гагаріна, пров. Кипарисним, узв. Селянським, вул. Набережною Перемоги, вул. Січеславською Набережною, пл. Десантників, вул. Пастера — 10 гривень за годину. На решті території, яку віднесено до третьої зони, за парковку доведеться сплатити 7 гривень за годину.

Нагадаємо, 2 вересня депутати міськради всупереч вердикту Апеляційного суду, який скасував плату за паркування, «протягли» нове рішення про платні послуги, ухваливши тимчасовий тариф на паркування — 10 грн/год.

Теги: тарифи,паркування, Дніпро,міськрада
Мої відео