Суми Інформ

18 медалей у двох чемпіонатах! Клуб «Дзюдо-80» повернувся зі змагань

18 медалей у двох чемпіонатах! Клуб «Дзюдо-80» повернувся зі змагань
14605 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно спортивний клуб «Дзюдо-80» відзначився на змаганнях у Харкові та Одеській області. Тренер клубу каже, це був перший офіційний спортивний старт після початку пандемії коронавирусу. Але карантинна пауза не завадила вибороти призові місця, а декому й отримати чергове спортивне звання.

З 2 по 8 вересня спортсмени змагалися на великому чемпіонаті України з самбо у Кароліно-Бугаз Одеської області. Там мірялися силами кадети до 16 років, старші юнаки й дівчата та дорослі.

За словами Анатолія Пирога, головного тренера спортивного клубу «Дзюдо-80», команді вдалося гідно представити область. Побороли суперників та отримали тринадцять медалей. З них п’ять — золото. Крім того, на чемпіонаті троє самбістів здали норматив та отримали звання майстрів спорту.

Ще один молодіжний чемпіонат відбувся 16 та 17 вересня в Харкові. Спортсмени клубу «Дзюдо-80» привезли додому 5 медалей різного ґатунку: дві золоті, дві срібні та одну бронзову.

«Хотілося б подякувати керівництву Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність», яке постійно допомагає нам у підготовці. Наразі на змагання з самбо ми їздили виключно за рахунок фонду. Це й автобус, який він нам подарував, і харчування, і проживання. Завдяки благодійникам ми маємо змогу тренуватися й завойовувати медалі», — розповів Анатолій Пирог, старший тренер спортивного клубу «Дзюдо-80».

Тепер переможці змагань готуються представити Україну на чемпіонаті світу.

Автор: МБФС
Мої відео