Суми Інформ

Шахраї, чи активісти? Команда Костіна завжди поповнюється за дивними критеріями.

Шахраї, чи активісти? Команда Костіна завжди поповнюється за дивними критеріями.
118901 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже неодноразово оприлюднювалися застереження щодо будь яких зв’язків з запорізькими шахраями Сергієм Котом та Світланою Яценко.

   


Знайомство з даними особами почалося в 2015 році в переяславській музичній школі, куди вони водили свою онуку. На чергових батьківських зборах було прийнято рішення про створення батьками громадської організації. Підготовкою та поданням для реєстрації необхідних документів визвалися займатися Сергій Кот та Світлана Яценко. Взявши батьківські гроші ці двоє із стажем зареєстрували громадську організацію «Духовні скарби України» (Код 40085158) таким чином, що батьки не мали жодного впливу на прийняття рішень. Не хочу зосереджуватись на даному епізоді, бо перед подачею заяви в поліцію з’ясувалися більш цікаві моменти діяльності професіоналів своєї справи Сергія Кота та Світлани Яценко.


В 2015 році я знайшов інформацію (судові рішення) щодо шахрайських дій Сергія Кота та Світлани Яценко. В тому ж 2015 році батькам школи вдалося зв’язатись з Неллі Босієвою (Спілка захисту інтересів вкладників, споживачів банківських послуг), яка розповіла про шахрайську схему цієї парочки, а також про негативні наслідки для обдурених людей.


Для того, щоб багато не переповідати наведу декілька посилань:
1. Керівники запорізького МММ-2011 - на лаві підсудних - http://uanews.zp.ua/other/2013/06/07/6831.html
2. Мошенники из пирамиды "Мурзилка" в Переяслав-Хмельницком - http://forum.zabor.zp.ua/forum/viewtopic.php?f=7&t=71796&p=754450

2015 рік для Світлани Яценко був дуже насичений. Крім обдурення батьків музичної школи та подання батьками відповідної заяви до поліції по даному факту, вона почала активно «штурмувати» міську раду. Так як в міській раді деякі керівники мають аналогічний фах, то багато часу для наведення необхідних зв’язків не знадобилося. Моряк моряка бачить здалека. В цьому ж році Світлана Яценко стає членом комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії та премії міської ради.

Вона має дуже багато здібностей, є експертом з якості життя та масажистом.


В 2017 році на орбіті шахрайства знову з’являється Сергій Кот, який створює ГО «Журналісти проти корупції» та починає продавати всім бажаючим «ксіви» журналіста https://ua.news/ua/mmm-media-zhurnalisty-proty-koruptsiyi-prodovzhuyut-dyskredytuvaty-robotu-zmi/.

Світлана Яценко та Сергій Кот були вхожі до посадовців міської ради вже п’ять років. Але місцеві вибори можуть внести певні корективи в тяжке життя людей, які не мають жодного відношення до журналістики та культури. Тому на тлі останніх подій Світлана Яценко стає активісткою, яка має припасти до душі комусь з майбутніх мерів та депутатів. Зараз вона активно співпрацює з партією «Удар», до якої також підтягнуті працівники та прибічники діючого міського голови Тараса Костіна.


Інформація для роздумів:
Працівники та прибічники Тараса Костіна «розтягнуті» на значну кількість партій, що йдуть на вибори. Серед них - ЄС, Удар, ОПЗЖ, Наш Край...

Теги: такас костін,переяславська міська рада,переяславський міській голова,світлана яценко,сергій кот,духовні скарби україни,партія удар
Мої відео