Суми Інформ

Знову пожежа: На Ігрені горів житловий будинок

Знову пожежа: На Ігрені горів житловий  будинок
40302 ПЕРЕГЛЯДІВ
В Самарському районі на Роз’їзній частині в ніч на 26 листопада горіла будівля. В пожежну частину зателефонували близько другої ночі за причиною горіння одноповерхового будинку в спальному районі.
З’ясувалося, що початок загоряння був всередині будівлі, який охопив все приміщення. Вогонь спочатку зайняв сам поверх, потім перейшов на перекриття та верхівку. На жаль, дах будівлі був повністю знищений. На місце події було негайно відправлено п’яту та третю пожежно-рятувальну частину міста Дніпра.
Частково локалізувати пожежу вдалося лише через 40 хвилин, повністю знешкодити та нейтралізувати полум’я вдалося лише через дві з половиною години. Були знищені особисті речі жителів будинку. За підрахунками сусідів та самих пожежників, площа горіння становила близько 60 квадратних метрів. Людей одразу евакуювали та надали необхідну допомогу. На щастя, ніхто не постраждав.
Два дні тому на цьому ж районі по вулиці Білокам’яна надійшло повідомлення про ще одну пожежу, в результаті якої було повністю знищено дві кімнати, кріплення та дах одноповерхового будинку.
Також на цій вулиці декілька днів тому під час чергового виклику
постраждав 36-річний чоловік.
За статистикою, в Україні під час пожеж щороку помирає близько 2000 осіб.
Показники кількості пожеж в цьому районі достатньо велика, тому дотримуйтесь правил пожежної безпеки та дбайте про безпеку своїх рідних. Не паліть в ліжку, вчасно вимикайте електроприбори та дотримуйтесь елементарних правил під час гасіння вогню!
Також нагадуємо, що три дні тому горіла приватна лазня по вулиці Марії Ярової, потерпілих в пожежі не виявили.
Слідкуйте за останніми новинами на сайті та будьте здорові !!!
Мої відео