Суми Інформ

У Дніпрі обікрали протитуберкульозний диспансер

У Дніпрі обікрали протитуберкульозний диспансер
135889 ПЕРЕГЛЯДІВ

У четвер 3 грудня, невідомі обікрали протитуберкульозний диспансер, який знаходиться на вулиці Бехтерева. Співробітники медичної установи передали інформацію про те що трапилося в поліцію – зловмисників активно шукають.
Дніпропетровське обласне об'єднання «Фтизіатрія» - це медичний заклад, де лікують тяжкохворих і рятують пацієнтів, які в більшості випадків вже втратили надію на перемогу над важкою хворобою. Ця інформація не є секретною, тому подібний вчинок з боку зловмисників ніяк нормально назвати не можна. У приміщення медичного закладу вони проникли через вікно. Вкрали апаратуру для діагностики, комп'ютерну техніку та особисті речі лікарів.
На сторінці «Фтизіатрія» в Facebook говориться, що зловмисники зробили це знаючи, що багато пацієнтів лікарні позбавлені підтримки близьких людей, а медичні працівники допомагають хворим хто чим може за власний рахунок. Вони впевнені, що злочинці будуть схоплені та покарані.
Інформацію про те, що трапилося передали в поліцію. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка). Зловмисників активно шукають.

Теги: Дніпро, Україна,фтизіатрія,тубдиспансер
Мої відео