Суми Інформ

Хто кого? Спортивні змагання з футболу набирають обертів

Хто кого? Спортивні змагання з футболу набирають обертів
122583 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже добігають до кульмінації спортивні події, які відбуваються наразі у Лізі Європи. Зараз у штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи. В Швейцарії вирішується доля тих, хто буде змагатись за один із найважливіших призів цього року.

Україна цього разу представлена одразу двома сильними командами — Динамо та Шахтарем. За трофей продовжують змагатись іще 32 команди. Так, конкуренція чи мала, проте й ми не сиділи на місці. Обидві команди значно підросли з моменту останніх змагань. Тож цього разу в України ще є шанс на перемогу, а якщо і не на повну перемогу, то принаймні посісти якесь значне місце під час турніру.

Обидві українські команди, які ще продовжують свій виступ в єврокубках, вилетіли в Лігу Європи з Ліги чемпіонів, посівши треті місця в своїх квартетах. Динамо поступилося Ювентусу і Барселоні, але обійшло Ференцварош, а Шахтар пустив вперед себе Реал і Боруссію М, проте зумів обійти Інтер.

Коли відбувалось жеребкування Україна не змогла зіграти з Росією, але як би склалсь доля цього поєдинку, невідомо. Матчі 1/16 фіналу Ліги Європи пройдуть 18 і 25 лютого. Нагадаємо, чинний чемпіон Ліги Європи – Севілья. У фіналі минулого сезону іспанці обіграли Інтер з рахунком 3:2.

Раніше завершилося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів: Манчестер Сіті Олександра Зінченка зіграє з Боруссією М, а Аталанта Руслана Маліновського зустрінеться з Реалом Андрія Луніна. Тож тепер ми всі чекаємо того, як складеться доля поєдинків, які чекають наші команди. Так, ми будемо вболівати за своїх, проте інколи залишаеться просто примиритись із тим, що ми бачимо на турнірній таблиці.

Мої відео