Суми Інформ

Усе таємне колись стає відомим: про що домовлялись насправді Микола Матвієнко із власником “Шахтаря”

Усе таємне колись стає відомим: про що домовлялись насправді Микола Матвієнко із власником “Шахтаря”
172882 ПЕРЕГЛЯДІВ

Микола Матвієнко — видатний український футболіст, який грає в ролі захисника донецького «Шахтаря» та збірної України. Наразі йому 24 роки. І його футбольна кар’єра ще має куди рости. За основний склад уперше зіграв у матчі Кубка України проти «Арсенала». У чемпіонаті України дебютував у грі з «Чорноморцем».

Раніше було відомо, що він підписав угоду із власником команди “Шахтар”. Вона мала тривати до кінця 2020 року. Після цього Матвієнко мав стати вільним агентом. Проте сьогодні стало відомо, що у 2021 році гравець не змінить команду. Тож, усім, хто хотів запропонувати Матвієнко співпрацю ще 4 роки, а можливо і більше, прийдеться чекати.

Ще навесні з ним підписали новий контракт. Згідно якого Микола Матвієнко буде грати за “Шахтар” до закінчення сезону-2024/2025. А що буде далі — невідомо. Адже хто заважатиме підписати ще одну угоду, або продовжити цю? Тим паче, що тут він показує гарний зріст.

Але клуб і сам футболіст до останнього тримали шанувальників у невіданні. Можливо, аби створити напругу і підняти рейтинг футболіста, а, можливо, в них є особисті причини, проте все таємне колись стає відомим.

За “Шахтар” Матвієнко грає з 2015 року. У цьому сезоні захисник провів 16 матчів, забив один гол і віддав одну результативну передачу. З моменту, як він потрапив у команду, на його рахунку 3 групових поєдинки. Мала кількість матчів, у яких він був на лавці запасних. І блискуча ра’єра захисника. Наразі його трансферну вартість називають не меншою за 9 мільйонів євро.

Сподіваємось, що і цьому сезоні, як і в наступних футболіст буде показувати ще кращі результати. Адже команда має надію не те, щоб колись скласти конкуренцію найкращим клубам світу. Тим паче, що у них є усі шанси.

Мої відео