Суми Інформ

Міст у майбутнє: “Дніпро-Решетилівка”

Міст у майбутнє: “Дніпро-Решетилівка”
146298 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна продовжує створювати нові мости у щасливе майбутнє. Для більш комфортного пересування українців рідною землею на Дніпропетровщині будують міст на новій трасі на Київ Н-31 “Дніпро-Решетилівка”. У повідомленні служби автомобільних доріг Дніпропетровської області йдеться про те, що будівництво триває. Наразі мостовики встановлюють на опори 42 балки, кожна з яких завдовжки 33 метри та вагою 42,8 тонн, передає автодор.

Вже через кілька днів будівельники завершать встановлення цих балок на опори мосту. Про це свідчить відео, яким у соціальних мережах поділились робітники. Свій тяжкий труд вони продемонстрували у короткому ролику, який має продемонструвати українцям етап створення нового автодорожнього велетня.

На базі цього матеріалу можна побачити те, як за допомогою будівельного крану були встановлені перші три балки. Спробуємо зазирнути трохи у майбутнє та уявити яким у результаті він має бути. За планом архітекторів повинен утворитися трьох пролітний автодорожній міст, створений по схемі 3 на 33. Довжина мосту має бути 99.8 метрів, а його ширина при цьому 27.14 метрів. Кількість паль має нараховувати 32 штуки, а їх висота 33 метри. Точне місце проведення робіт: магістраль Н - 31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка, Царичанський район, км. 28 + 132.

За усім процесом проведення робіт ведеться постійний нагляд зі сторони керівництва, а також фахівців відділу якості. Відбувається постійний контроль технічного обладнання та нових технологій Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області.

Зовсім скоро ми зможемо на власні очі побачити готовий міст, що з'єднуватиме два береги каналу "Дніпро-Донбас" і з повною упевненістю сказати, що це сто метрів надійності та міці, побудованих силою українських рук.

Мої відео