Суми Інформ

Шахтарі підтримують своїх! Ціле скупчення людей під судом Кривого Рогу

Шахтарі підтримують своїх! Ціле скупчення людей під судом Кривого Рогу
72938 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в місті біля будівлі суду не так тихо, як зазвичай. Наразі там ціле скупчення шахтарів, які чекають на рішення, яке винесе суддя. Нещодавно була відкрита справа на протестувальників, які відкрито висловлювали свою думку на мітингу. Перше засідання відбулось ще 16 грудня. Справу заслухали, проте не закрили. Того разу обвинувачення лунали в адресу робітників.

Проте цього разу клопотання подав захист. Вони звернулись до суду з проханням
щодо допиту Михайла Волинця, в якості свідка. Крім того, вони наполягають на виклику в якості свідків голови правління «Кривбасзалізрудком» Сергія Новака та його заступника Олександра Капука, які можуть надати свідчення, що ще не лунали в суді. Також поставили питання про залучення третіх осіб з-поміж працівників КЗРК. Також додати до справи нових доказів, зокрема акт перевірки служби Держпраці з зафіксованими 190 фактами порушень. І про закриття провадження у справі через відсутність предмету спору.

Яке рішення виніс суд ще невідомо, проте шахтарів приїхали підтримати їхні однодумці з “СхідГОКа”. Вони представляють три шахти Кропивницького. Люди сподіваються на справедливість з боку суду. Хоча б з причини того, що підсудний не скоїв жодного злочину. А мирний мітинг у нас дозволений законом України. Тож чекаємо нових повідомлень з цієї теми.

Мої відео