Суми Інформ

Жахливе вбивство біля Дніпра: підірвали петарду в роті чоловіка

Жахливе вбивство біля Дніпра: підірвали петарду в роті чоловіка
115150 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли жахливі подробиці вбивства 26-річного чоловіка. У Дніпропетровській області, в місті Павлоград в ніч з 2 на 3 січня був по-звірячому вбитий Олександр Журавльов. Він помер від того, що в нього підірвали петарду в роті.

Поліція повідомила про відкриття кримінального провадження за статтею вбивство. Винних ще не знайшли, бо жодних слідів після себе вбивці не залишили. Як розповідає тітка вбитого, поліція намагалась списати все на самогубство, через недостатність доказів. Проте родичі загиблого отримали своє та справу відкрили, хоча заяву не приймали досить довго.

Також жінка розповіла про погрози, які отримував постраждалий перед смертю. Вони були досить різноманітними. Проте Олександр не жалівся. Того судного дня Журавльов зателефонував бабусі о 23.00. Він повідомив про те, що поїде за місто на певний час. А за словами тітки напередодні він розповідав про погрози та про те, що за ним слідкують.

Родичі звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією, зверніться до Павлоградського відділку поліції (вул. Шевченка, 51), або за телефонами (066) 283 53 06 (чергова частина), (066) 414 57 35 (розшукова група).


Мої відео