Суми Інформ

Дніпро засипало снігом: 143 автівки розчищають дороги спозаранку

Дніпро засипало снігом: 143 автівки розчищають дороги спозаранку
139035 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора по всій країні передавали штормове повідомлення. Нас засипле снігом. І ось сьогодні вночі хурделиця принесла цілі кучугури снігових заметів. З одного боку, дивишся за вікно, й душа радіє, адже ми так сильно чекали снігу на Новий рік, а діти просто марили про санчата та сніговиків. А з іншого боку, нам тепер доведеться якось ходити на роботу та розчищати дороги від великої кількості заметів.

Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської облдержадміністрації повідомив, що сьогодні вранці вони вже відрядили 143 машини, які мають розмести снігові замети по території всієї Дніпровщини. Наразі вони розчищають проїжджі частини, аби автівки не заносило від мокрого слизького снігу. Обладміністрація на своїй сторінці розповіла, що погода різко погіршилась вночі. Була сильна хурделиця, налипання мокрого снігу, сильний вітер. З початку негоди дороги приводить до ладу снігоприбиральна техніка. Наразі рух усіма трасами відкрито, проте влада просить всіх бути обачнішими та за змогою залишатись вдома і не наражати себе та близьких на небезпеку.

Наразі по всьому регіону комунальні служби намагаються зробити все можливе, аби привести до ладу дороги, але природа є природа, і її не приборкаєш. Тож тепер не лише синоптики, а й влада наголошує, аби дніпряни лишались вдома і якомога менше їздили на авто. Звісно, захистити себе від усього неможливо, проте можна не наражати себе на небезпеку зайвий раз. Тож, саме час залишитися поряд зі своєю родиною та провести час разом. Тим паче, що тепер в інтернеті є безліч цікавих ігор, які ви з легкістю можете провести вдома, в родинному колі. Або подивитись новий фільм, який нещодавно випустили наша кінорежисери. А ще президент нагадав про те, що віртуальні екскурсії також ще діють. Тож в нас є багато справ, які можна зробити вдома!

Мої відео