Суми Інформ

Як Президент України відреагував на те, що серед Парижу побили українського підлітка?

Як Президент України відреагував на те, що серед Парижу побили українського підлітка?
113638 ПЕРЕГЛЯДІВ

Десять діб тому, 15 січня 2021 року біля Ейфелевої вежі сталося побиття українського підлітка. Група невідомих людей причепилась до 14-річного підлітка з України та сильно його побила. Побиття відбувалось у різний спосіб. Злочинці використовували арматуру, ноги, кулаки, холодну зброю та інші знаряддя. Все це зафіксували камери спостереження. Тож слідство відкрито і наразі триває розгляд справи. Підлітка госпіталізували із пробитим черепом, множинними переломами рук, ребер, ножовими пораненнями, травмами очей.

Володимир Зеленський одразу відреагував на те, що сталось і наразі звернувся до влади Франції із такими словами: “Знайти та покарати нападників. Це навіть не просто наша вимога, це питання цивілізованості. У будь-якій країні такий напад заслуговує на жорстку реакцію держави. Україна зробить все, щоб Юрій і його сім'я отримали необхідну допомогу, а розслідування - необхідні стимули. Нападники однозначно повинні опинитися у в'язниці”.

Фрагменти того, що сталося, один з політиків виклав у соцмережі, що викликало багато обурень з боку населення. Коментарі в мережах стають дедалі агресивнішими. Але Президент України намагається всіх заспокоїти та закликає залишатись людяними. Він повідомляє, що посольство України у Франції вже займається цією справою. Вони наразі взяли під особистий контроль те, як триває слідство. Винних обов’язково буде покарано, проте ми маємо бути цивілізованими та тримати себе у руках.

Окрім посольства України до слідства долучились і Міністерство внутрішніх справ у Франції. Жеральд Дарманен та мер Парижу Анн Ідальго особисто контролюють те, як триває слідство. Тож вони обіцяють, що винних знайдуть та посадять у в’язницю. Всі співчувають родичам постраждалого, який наразі перебуває у лікарні.

Мої відео