Суми Інформ

Скільки тепер коштуватиме газ для жителів Дніпра?

Скільки тепер коштуватиме газ для жителів Дніпра?
144389 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Нафтогаз” вніс зміни до розцінок на власний продукт. Тепер вартість їхнього продукту буде меншою, за той поріг, який встановила держава. За останніми даними з лютого 2021 року газ має коштувати не більше ніж 6,99 за кубометр. В січні це була найдешевша ціна на ринку. Проте з лютого в деяких компаніях газ вже коштуватиме по 6,79 та 6,98.

Для тих, хто оформив тарифний план «Річний» минулого року, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн і 6,45 грн за куб. м, згідно з умовами договорів. Тож цього року на дніпрян не чекатимуть жодні неймовірні зміни, які призведуть їх до шоку, як тогорічні квитанції за комунальні послуги. Тож вітаємо всіх з установленням нормальних тарифів на газопостачання.

Але не всі сьогодні прокинулись від гарних новин. Сьогодні повідомили, що до поліції звернувся чоловік, житель Нікопольського району. Як виявилось, його авто викрали! За даними, які він повідомив поліції, авто знаходилось у дворі будинку. Хтось вночі вкрав його. Поліція розповіла, що злочинцем виявився чоловік 33 років. Він винаймав житло у власника автівки. Для того, щоб заробити грошей, він поцупив авто власника квартири, поїхав до іншого міста та просто розібрав його на запчастини.

27 січня слідчі за погодженням з місцевою прокуратурою оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами) злочинцеві. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років. Проте до суду справа ще не дійшла і хто повертатиме авто його власникові, поки невідомо. Тож слідство триває. А поліція наголошує, що варто бути обережнішими із тими, кому ви здаєте своє житло. Адже поцупити можуть не лише важу машину, а й усе цінне. Тож пильно відбирайте собі тих, з ким живете разом.

Мої відео